Educatief particulieren: kookcursussen en kookworkshops 

Gedurende het hele jaar organiseren wij verschillende kookcursussen. Deze cursussen bestaan uit vier of vijf avonden (zie hieronder). 

Kookcursus voor beginners
In oktober 2017 gaan wij wederom van start met een kookcursus voor beginners. De data van deze cursus zijn al ingepland. Ga voor meer informatie naar de kookcursuspaginaTijdens deze cursus leert u alle technieken zoals: snijden, bakken, kooktijden, hygiĆ«ne, bord opmaken enz. Het is een totale cursus van voorgerecht tot en met nagerecht, van soepen tot sauzen enz. Alles wordt bereid met verse producten uit onze eigen kwekerij. De groep is maximaal 12 deelnemers groot. De cursus bestaat uit 5 avonden. Na afloop van elke avond wordt er gezellig getafeld. 

Kookcursus voor gevorderden/vervolgkookcursus
In maart/april 2018 organiseren we een kookcursus voor gevorderden. De data van deze cursus zijn al ingepland. Tijdens deze cursus gaan we dieper in op de kooktechnieken, productgebruik, smaken etc. De cursus is meer praktijkgericht en bestaat uit 4 gezellige avonden met mooie gerechten. Na afloop van elke avond wordt er gezellig getafeld. Ook deze groep is maximaal 12 deelnemers groot. 

Kookworkshops
Indien u eenmalig een culinaire leerzame kookclinic wilt volgen, kunt u een kookworkshop boeken bij ons in de kookstudio in Groessen (Regio Arnhem Gelderland). Elke maand wordt er een individuele kookworkshop ingepland met steeds een ander thema. Met een eigen groep kunt u buiten deze agenda om een kookworkshop boeken op de datum en tijd die u wenst. U kunt dan kiezen uit 16 verschillende thema’s. Voor meer informatie en de workshopagenda kunt u gaan naar
kookworkshops.

Excursies 
Ook kunt u bij ons terecht voor een leuke en leerzame excursie met proeverij met een rondleiding door de kassen. Voor meer informatie hierover kunt u kijken op de excursie-pagina. Kijk ook eens op de pagina arrangementen voor nog meer mogelijkheden. 

Meer informatie of opgave via ons contactformulier of bel 0316-330718. Natuurlijk kunt u ook tijdens openingstijden van onze winkel naar ons toekomen voor meer info. Kunt u meteen de kookstudio zien!

  Kookstudio in de kas