Educatief particulieren: kookcursussen en kookworkshops 

Gedurende het hele jaar organiseren wij verschillende kookworkshops en kookcursussen. 

Kookworkshops
Indien u eenmalig een culinaire leerzame kookclinic wilt volgen, kunt u een kookworkshop boeken bij ons in de kookstudio in Groessen (Regio Arnhem Gelderland). Elke maand wordt er een individuele kookworkshop ingepland met steeds een ander thema. Met een eigen groep kunt u buiten deze agenda om een kookworkshop boeken op de datum en tijd die u wenst. U kunt dan kiezen uit 18 verschillende thema’s. Voor meer informatie en de workshopagenda kunt u gaan naar
kookworkshops.

Kookcursus
Een kookcursus bestaat uit 4 avonden waarbij het maximaal aantal deelnemers 12 personen is. De avonden worden begeleid door twee koks waardoor er veel persoonlijke aandacht is. Er worden twee cursussen per jaar ingepland. Ga voor meer informatie naar de kookcursuspagina.

Excursies 
Ook kunt u bij ons terecht voor een leuke en leerzame excursie met proeverij met een rondleiding door de kassen. Voor meer informatie hierover kunt u kijken op de excursie-pagina. Kijk ook eens op de pagina arrangementen voor nog meer mogelijkheden. 

Meer informatie of opgave via ons contactformulier of bel 0316-330718. Natuurlijk kunt u ook tijdens openingstijden van onze winkel naar ons toekomen voor meer info. Kunt u meteen de kookstudio zien!

  Kookstudio in de kas