Nu bij ons in de winkel!

Op dit moment zijn er heerlijke groenten vers van het land en uit de kas bij ons verkrijgbaar. Alles boordevol vitaminen, puur natuur en scherp geprijsd! Onze winkel is ruim opgezet, mooi op orde en zoals altijd goed gevuld met de lekkerste en gezondste producten. U kunt contactloos pinnen bij ons en we houden uiteraard rekening met alle Corona-regels.

Van het land: boerenkool (paars en groen), snijbiet, spitskool, witte kool, palmkool, spitskool, pompoenen, aardappelen enz. enz. Ook zijn er nog steeds diverse sfeervol opgemaakte herfststukjes verkrijgbaar bij ons in de winkel! 

Uit de kassen
: diverse Tropische groenten zoals bitawirie, klaroen, marsa, poy (Surinaamse klimspinazie) enz., en diverse soorten pepers zoals: anjuma, madam jeannet pepers, charliston, corna, jelepeno enz., maar ook wijnbladeren, limoenblad (djeroek poeroet), diverse soorten kruiden enz.    

Verder: heerlijk fruit zoals druiven, pruimen, mandarijnen, sinaasappels, appels, peren, avocado etc. en huisgemaakte jam, chutney en sambals, allemaal puur natuur en heerlijk van smaak! Daarnaast zijn er diverse soorten ambachtelijk gemaakte vruchtensappen, wijn, bier, honing, mosterd etc. verkrijgbaar die ook verwerkt worden in een mooi pakket bijvoorbeeld een Kerstpakket! 

Bezorgservice !
Aangezien onze kookstudio op dit moment nog gesloten is vanwege de Corona-maatregelen voor de horeca, hebben wij weer tijd om uw groenten en fruit bij u thuis te bezorgen. Om het u makkelijk te maken stellen wij wekelijks een bezorgbox samen. Voor meer info omtrent de inhoud van de box en voor bestellen kijk snel op onze bezorgboxenpagina. Of volg ons op Facebook , hierop plaatsen wij wekelijks ons aanbod.  

Groentepakket-abonnement
Wilt u wekelijks verrast worden door ons met een heerlijk groente/fruit pakket? Meld u dan aan voor het wekelijks groentepakket abonnement. Elke week staat er dan een heerlijk gezond pakket voor u klaar, dat u zelf ophaalt bij ons. De samenstelling is zeer afwisselend en altijd zeer goed afgestemd op benodigde vitaminen, voedingswaarde etc. Recepten krijgt u wekelijks in uw mailbox.   

Openingstijden winkel:
Dinsdag t/m vrijdag: 9.30 – 17.30 uur 
(van 12.00 tot 13.00 uur gesloten i.v.m. lunchpauze)
Zaterdag: 9.30 – 17.00 uur

Wilt u de kassen live bekijken? Klik snel hier voor een kijkje in de kassen met Ferdinand