Nu bij ons in de winkel!

Op dit moment zijn er heerlijke groenten vers van het land en uit de kas bij ons verkrijgbaar. Alles boordevol vitaminen, puur natuur en scherp geprijsd! Onze winkel is ruim opgezet, mooi op orde en zoals altijd goed gevuld met de lekkerste en gezondste producten. U kunt contactloos pinnen bij ons en we houden uiteraard rekening met alle Corona-regels.

Van het land en uit de kassen: boerenkool (paars en groen), snijbiet, spitskool (paars en groen), witte kool, bloemkool, pompoenen, aardappelen, winterpostelein, paksoi, diverse soorten pepers zoals: anjuma, madam jeannet pepers, maar ook limoenblad (djeroek poeroet), diverse soorten kruiden enz. enz.  

Verder: heerlijk fruit zoals druiven, pruimen, mandarijnen, sinaasappels, appels, peren, avocado, grapefruit, bloedsinaasappels etc. en huisgemaakte jam, chutney en sambals, allemaal puur natuur en heerlijk van smaak! Daarnaast zijn er diverse soorten ambachtelijk gemaakte vruchtensappen, wijn, bier, honing, mosterd etc. verkrijgbaar die ook verwerkt worden in een mooi cadeaupakket. 

Nieuw!:  huisgemaakte pompoensoep en paprikasoep uit de vriezer, boerenrookworst en zuivel uit de streek zoals: kaas, kefir, yoghurt, kwark, hangop etc. 

Bezorgservice !
Om u zo goed mogelijk van dienst te zijn in Coronatijd stellen wij bezorgboxen samen. Deze worden gratis bij u thuis bezorgd. Voor meer info omtrent de inhoud van de box en voor bestellen kijk snel op onze bezorgboxenpagina. Of volg ons op Facebook , hierop plaatsen wij telkens als de nieuwe bezorgbox bekend is.   

Groentepakket-abonnement
Wilt u wekelijks verrast worden door ons met een heerlijk groente/fruit pakket? Meld u dan aan voor het wekelijks groentepakket abonnement. Elke week staat er dan een heerlijk gezond pakket voor u klaar, dat u zelf ophaalt bij ons. De samenstelling is zeer afwisselend en altijd zeer goed afgestemd op benodigde vitaminen, voedingswaarde etc. Recepten krijgt u wekelijks in uw mailbox. 

Openingstijden winkel:
Dinsdag t/m vrijdag: 9.30 – 17.30 uur 
(van 12.00 tot 13.00 uur gesloten i.v.m. lunchpauze)
Zaterdag: 9.30 – 17.00 uur

 
 

Wilt u de kassen live bekijken? Klik snel hier voor een kijkje in de kassen met Ferdinand