Nu bij ons in de winkel!

Op dit moment zijn er heerlijke groenten vers van het land en uit de kas bij ons verkrijgbaar zoals bloemkool, snijbiet, sla, lente-ui, raapstelen, kervel, spinazie etc. Alles boordevol vitaminen en puur natuur! Ook kunt u bij ons terecht voor heerlijk fruit zoals aardbeien, mandarijnen, sinaasappels, mango’s, appels, peren etc. Onze winkel is ruim opgezet, mooi op orde en zoals altijd aangevuld met de lekkerste en gezondste producten. U kunt contactloos pinnen bij ons en we houden uiteraard rekening met alle Corona-regels.

Verder kunt u terecht voor heerlijke huisgemaakte jam, chutney en sambals, allemaal puur natuur en heerlijk van smaak! Daarnaast zijn er diverse soorten ambachtelijk gemaakte vruchtensappen, wijn, bier, honing, mosterd etc. verkrijgbaar

Lekker in de tuin aan de gang! Er zijn weer volop groente- en kruidenplanten. Ook diverse groentezaden, potgrond etc. verkrijgbaar!

Bezorgservice: Iedere week plaatsen wij actuele foto’s van de inhoud van de bezorgboxen op onze Facebook pagina en op onze website. De kant en klare groente/fruitboxen worden met de grootste zorg samengesteld en gevuld met de lekkerste en gezondste producten op dat moment. Kijk snel verder voor meer info

Groentepakket-abonnement:
Wilt u meer vastigheid, en niet hoeven nadenken over welke groenten/fruit u gaat eten, dan is ons wekelijks groentepakket iets voor u!  Elke week staat er dan een heerlijk gezond pakket voor u klaar, dat u zelf ophaalt bij ons. De samenstelling is zeer afwisselend en altijd zeer goed afgestemd op benodigde vitaminen, voedingswaarde etc.   

 

 

Openingstijden winkel:
Maandag: 13.00 – 17.30 uur 
Dinsdag t/m vrijdag: 9.30 – 17.30 uur 
(van 12.00 tot 13.00 uur gesloten i.v.m. lunchpauze)
Zaterdag: 9.30 – 17.00 uur

Wilt u de kassen live bekijken? Klik snel hier voor een kijkje in de kassen met Ferdinand