Thaise kookworkshop!

Op dinsdag 17 september om 19.30 uur organiseren wij een Thaise kookworkshop. Het wordt een gezellige en smakelijke kookworkshop waarin we gezamenlijk onder begeleiding van de koks een afwisselend en uitgebreid drie-gangen menu gaan bereiden. Na het koken wordt er gezellig getafeld onder genot van een lekker drankje. Na afloop krijgt u de recepturen mee naar huis.

Een verrassende, gezellige, smaakvolle en leerzame kookworkshop voor de prijs van € 41,50 per persoon inclusief, een volledige maaltijd en een kopje koffie of thee bij ontvangst! Mocht u vegetariër zijn of een voedselallergie hebben dan kunt u dat bij opgave aangeven en houden wij er ten allen tijde rekening mee.

U kunt zich alleen,  met z’n tweeën  of met een klein groepje voor deze gezellige workshop inschrijven. Voor aanmelden kunt u een mail sturen via ons  contactformulier of bel 0316-330718.

Elke maand is er een individuele kookworkshop bij ons ingepland steeds met een ander thema. Kijk op onze workshopagenda om de verschillende workshops te bekijken.

U kunt ook met een eigen groep een kookworkshop boeken. De kookworkshop wordt dan ingepland op een datum en tijd die u het beste uitkomt en u kunt kiezen uit vele verschillende mogelijkheden bijvoorbeeld: Keniaans, Pakistaans, Surinaams, Irakees, Marokkaans, Balkan, Afrikaans, Grieks, Italiaans, Frans, Spaanse Tapas, Portugees, Japans, Chinees, Indisch, Thais, Vietnamees, Modern Aziatisch, Koken met Vergeten groenten, Culinaire Wereldreis enz. Prijs vanaf € 26,50 per persoon afhankelijk van de soort kookworkshop en de grootte van de groep.

U kunt de kookworkshop dan ook combineren met een excursie met proeverij. Ga naar de pagina arrangementen voor de vele mogelijkheden bij ons, of vraag geheel vrijblijvend nu direct een offerte aan via ons contactformulier.

Cadeautip! Geef iemand eens een kookworkshopcadeaubon!

Zondag 29 september 13.00 uur, Live Cooking Evenement: Sterren Koken in de Kas! 

 

Kookstudio in de kas   SDC17111