Streekproducten pakketten

Het hele jaar door kunt u bij ons in de winkel terecht voor leuke pakketten met huisgemaakte producten en streekproducten. U kunt zelf een pakket samenstellen en er staat altijd een ruime keus aan kant en klare pakketten in de winkel, in verschillende prijsklasses. De pakketten zijn erg leuk om cadeau te geven en gemakkelijk op de persoonlijke wensen van de ontvanger af te stemmen.

Huisgemaakte producten 
De Groene Schuur heeft  een eigen huislijn met verschillende soorten jam, chutney, sauzen, curry’s, soepen etc. Deze ambachtelijke huisgemaakte producten worden gemaakt in eigen keuken, van producten uit eigen kwekerij. Ze zijn allen geheel biologisch en zonder smaak- of kleurstoffen en conserveringsmiddelen. Super gezond dus, en door het uitgekiend productgebruik heerlijk van smaak! Onze producten zijn herkenbaar aan het etiket in onze eigen huisstijl.

assortiment eigen produc  jam/chutney eigen product

Streekproducten

In onze streekwinkel verkopen wij ook producten van bedrijven die in De Liemers gevestigd zijn. Bijvoorbeeld meelproducten van Molen De Hoop, Jonkheer bier van brouwerij Wittenburg te Zevenaar, Liemerse Lummels en honing van diverse imkers uit de regio. Daarnaast kunt u bij ons terecht voor vele andere ambachtelijk gemaakte overheerlijke producten zoals vruchtensappen, streekwijnen, honingkoek, Oud-Hollandse snoepjes, mosterd en beugelpotjes met kruiden. 

vruchtensappen  meelproducten mosterd/kruidenpotjes
wijn  honigkoek/snoepjes  jonkheer bier/liemerse lummels

Voorbeelden streekproducten pakketten
Hieronder ziet u een aantal voorbeelden van cadeau pakketten met verschillende producten. In onze winkel staan altijd diverse soorten pakketten klaar in verschillende prijsklasses. Ook kunt u zelf een leuk pakket op maat samenstellen. Er zijn vele mandjes, kistjes, schalen en dienbladen aanwezig waaruit u kunt kiezen. Dus zoekt u een leuk en origineel cadeau, dan kunt u altijd bij ons terecht! Kijk voor de openingstijden op de pagina van onze streekwinkel.

streekprodpak7  streekprod.pakket6
streekprod.pakket2   streekprod.pakket1
streekprod.pakket3  streekprod.pakket6