STERREN KOKEN IN DE KAS”

                           ZONDAG 30 SEPTEMBER 2018  6e editie

 Op een zeer speciale idyllische locatie gaan we u weer laten genieten!

‘Think global, eat local’! Al jaren hét motto van chef kok Mike Vrijdag van Sterrenrestaurant  Strandlodge . Als aanhanger van het ‘farm- to- table’ idee kookt Mike het liefst met producten van eigen bodem. Na de succesvolle editie van vorig jaar, hebben wij hem opnieuw uitgenodigd als gastkok voor de 6e editie van Sterren Koken in de Kas.

Bij ons in De Groene Schuur worden o.a. Tropische- en Vergeten groenten, pepers en pompoenen geteeld. In deze kleurrijke omgeving dekken we op zondag 30 september de tafels in de binnentuin.

Tussen 13.00 en 14.00 uur ontvangen we u met een glas bubbels en een amuse in de kookstudio in de kas. Vanaf daar begeleidt Ferdinand u door de kassen naar de binnentuin waar u onderweg voelt, ruikt en ziet wat er groeit en bloeit. Mike zal u onderweg  verrassen met diverse culinaire hoogstandjes! Aansluitend gaat u aan tafel om verder te genieten!

Live cooking zes gangen walking lunch € 59,50 p.p. 
(inclusief wijnarrangement, water, non-alcoholisch en afsluitend koffieservies)  

Bekijk voor een sfeerimpressie van Sterren Koken in de kas onderstaand fotoalbum!

Aanmelden via mail:  info@degroeneschuur.nl, telefonisch 0316-330718 of via ons contactformulier.
Wij zijn gevestigd aan de Lijkweg 9B te Groessen. Voor een routebeschrijving kijk hier