Spaans/Italiaanse kookworkshop!

Op dinsdag 7 juli 2020 om 19.30 uur organiseren wij een gezellige en leerzame Spaans/Italiaanse kookworkshop. Onze kookstudio is zeer ruim opgezet waardoor we overal 1,50 meter afstand kunnen houden en aan alle veiligheidsvoorschriften kunnen voldoen. Het wordt een gezellige, smaakvolle kookworkshop waarbij Spaanse en Italiaanse gerechten gecombineerd worden.

We gaan gezamenlijk, onder begeleiding van de koks,  een compleet menu maken met heerlijke producten. Na het koken wordt er gezellig getafeld onder genot van een lekker drankje. Na afloop krijgt u de recepturen mee naar huis. Mocht u vegetariër zijn of een voedselallergie hebben dan kunt u dat bij opgave aangeven en houden wij er ten allen tijde rekening mee. 

U kunt zich alleen, met z’n tweeën  of met een klein groepje voor deze gezellige workshop inschrijven. Prijs Spaans/Italiaanse kookworkshop:  € 41,50 per persoon inclusief volledige maaltijd en een kopje koffie of thee bij ontvangst. Voor aanmelden kunt u een mail sturen via ons  contactformulier of bel 0316-330718. Bekijk hier onze Coronamaatregelen.

Elke maand is er een individuele kookworkshop bij ons ingepland steeds met een ander thema. Kijk op onze workshopagenda om de verschillende workshops te bekijken.

U kunt ook met een eigen groep een kookworkshop boeken. De kookworkshop wordt dan ingepland op een datum en tijd die u het beste uitkomt en u kunt kiezen uit vele verschillende mogelijkheden bijvoorbeeld: Keniaans, Pakistaans, Surinaams, Irakees, Marokkaans, Balkan, Afrikaans, Grieks, Italiaans, Frans, Spaanse Tapas, Portugees, Japans, Chinees, Indisch, Thais, Vietnamees, Modern Aziatisch, Koken met Vergeten groenten, BBQ/buitenkoken kookworkshop enz. De prijs is afhankelijk van de grootte van de groep en de soort kookworkshop. 

U kunt de kookworkshop dan ook combineren met een excursie met proeverij. Ga naar de pagina arrangementen voor de vele mogelijkheden bij ons, of vraag geheel vrijblijvend nu direct een offerte aan via ons contactformulier.

Cadeautip! Geef iemand eens een kookworkshopcadeaubon!

Kookstudio in de kas  SDC17111

Voorkant bedrijf  CAM00480