Open dag met rondleidingen en proeverijen !

Op zondag 7 juli houden wij een open dag met rondleidingen en proeverijen van 11.00 – 16.00 uur. Ons volledige bedrijf is die dag opengesteld voor publiek. U kunt rondkijken in onze streekwinkel en ook de kwekerij, de Tropische wandeltuin en de kruidentuin is gratis te bezichtigen. Ook vinden de gehele dag door proeverijen plaats.

Het is heerlijk vertoeven in onze kassen. De kwekerij staat vol heerlijke groenten, kruiden en vele verschillende soorten pepers. Al deze producten zijn bij ons in de winkel verkrijgbaar en als u ze niet ziet liggen, plukken we ze vers voor u in onze kas! 

Bent u benieuwd naar de kookstudio maar er nog niet aan toegekomen om eens te komen kijken? Op deze dag is dit mogelijk! U kunt informatie inwinnen over de verschillende mogelijkheden bij ons voor wat betreft de kookworkshopsexcursies en de vele verschillende arrangementen.

Ook voor kinderen een erg leuke dag! Kinderen kunnen bij ons een creatief kinderfeestje vieren of een kookfeestje. Op de open dag kunt samen de knutselwerken komen bekijken en informatie inwinnen over de verschillende mogelijkheden.

Voor elk wat wils dus, en zeker de moeite waard! Laat u verrassen en kom kijken op zondag 7 juli. U bent van harte welkom!

  

  SDC17889

  SDC17111