Open dag met rondleidingen en proeverijen !

Op zondag 1 september houden wij een open dag van 11.00 – 16.00 uur. Ons volledige bedrijf is die dag opengesteld voor publiek. U kunt rondkijken in onze streekwinkel en ook de kwekerij, de Tropische wandeltuin en de kruidentuin is gratis te bezichtigen. Ook vinden de gehele dag door proeverijen plaats.

Het is dan ook weer pompoenentijd! Het hele erf ligt tegen die tijd vol met pompoenen en kalebassen en er zijn weer vele verschillende komkommervruchtjes, sierfruit, mooie (en lekkere) pepers te koop! Begin augustus beginnen we met de oogst van deze mooie, kleurrijke producten.  

Bent u benieuwd naar de kookstudio maar er nog niet aan toegekomen om eens te komen kijken? Op deze dag is dit mogelijk! U kunt informatie inwinnen over de verschillende mogelijkheden bij ons voor wat betreft de kookworkshops, excursies en de vele verschillende arrangementen. Wilt u eerder een afspraak maken om onze locatie te komen bekijken? Maak dan gerust een afspraak en bel 0316-330718!

Ook voor kinderen is de open dag op 1 september erg leuk! Kinderen kunnen bij ons een creatief kinderfeestje vieren of een kookfeestje. Op de open dag kunt samen de knutselwerken komen bekijken en informatie inwinnen over de verschillende mogelijkheden.

Voor elk wat wils dus, en zeker de moeite waard! Laat u verrassen en kom kijken op zondag 1 september. U bent van harte welkom!

Noteer ook alvast in uw agenda:
zondag 13 en zondag 27 oktober Halloween-party van 11.00 – 16.00 uur!