Open dag en viering 25-jarig bestaan!

Op zondag 3 juni houden wij een speciale open dag van 11.00 – 16.00 uur. Op deze dag is het hele bedrijf opengesteld voor publiek. U kunt genieten van live-cooking en proeverijen in de kookstudio en er vinden rondleidingen door de kassen plaats.

Wij nodigen u van harte uit op 3 juni, om samen met ons te toasten op het 25-jarig bestaan van ons mooie bedrijf ! Proef de passie van de koks en geniet van al het moois in de kassen. Er worden verschillende gerechtjes gemaakt van eigen product en u kunt heerlijk proeven. Entree is gratis!

Onze  kassen staan op dit moment weer boordevol met  Tropische groenten, Vergeten groenten, pepers en verse kruiden. In onze streekwinkel zijn naast deze eigen gekweekte producten ook diverse huisgemaakte- en streekproducten verkrijgbaar zoals heerlijke jam en chutney, soepen, sauzen, wijn, sappen enz. Ook is er nu volop keus uit diverse groente- en kruidenplanten en zaden voor uw moestuin.

Zoals u weet kunt u bij ons ook terecht voor kookworkshops, excursies, creatieve workshops en kinderfeestjes. In de moderne kookstudio in de kas, worden bedrijfs-, familie-, en vriendenuitjes gehouden. Er zijn verschillende arrangementen waarbij de activiteiten gecombineerd kunnen worden.  Op de open dag kunt u over dit alles uitgebreid informatie inwinnen of kijk op www.kokenindekas.nl  

Kortom zeer de moeite waard om ons bedrijf op 3 juni te bezoeken! Het is een leuk dagje uit voor jong en oud. Ons hele bedrijf is rolstoeltoegankelijk en er is ruime gratis parkeergelegenheid.  U bent van harte welkom!

Extra actie
In verband met ons jubileum, verloten wij als extra actie in de maand juni diverse leuke en lekkere artikelen en een gratis kookworkshop onder onze volgers op facebook!