Nu in de winkel!

Op dit moment zijn er heerlijke groenten vers van het land en uit de kas zoals groene en paarse boerenkool, bloemkool, knolselderij, snijbiet, winterpostelein etc. Ook zijn er nog steeds verschillende soorten pepers uit de kassen verkrijgbaar en veel mooie kruidensoorten. Alles boordevol vitaminen en puur natuur!

Daarnaast nog steeds diverse soorten pompoenen, kalebassen en sierfruit uit eigen kassen en van eigen land en heerlijke eetbare pompoenen om bijvoorbeeld een heerlijke pompoensoep van te maken.  

Voor bestellen en informatie over het dagelijks aanbod kunt u bellen 06-25521038 of stuur een mail via ons contactformulier. 

Wilt u niet hoeven nadenken over welke groenten u gaat eten, dan is ons wekelijks groentepakket iets voor u!  

Verder kunt u terecht voor heerlijke huisgemaakte jam, chutney en sambals, allemaal puur natuur en heerlijk van smaak! Daarnaast zijn er diverse soorten ambachtelijk gemaakte vruchtensappen, wijn, bier, honing, mosterd etc. verkrijgbaar. Deze producten kunnen worden verpakt in een mooie mand of een houten schaal tot een leuk streekproducten pakket

Ook kunt u bij ons in de winkel terecht voor cadeaubonnen waaronder kookworkshopcadeaubonnen! Deze cadeaubonnen zijn een jaar geldig en kunnen worden ingeleverd bij één van onze kookworkshops uit onze individuele kookworkshopagenda. Op verzoek kunnen wij een cadeaubon voor u opsturen. Een leuk en origineel cadeau! 

Openingstijden winkel:
Dinsdag t/m vrijdag: 9.30 – 17.30 uur (van 12.00 tot 13.00 uur gesloten i.v.m. lunchpauze)
Zaterdag: 9.30 – 17.00 uur.