Kerst-kookworkshops

Op dinsdag 10 en woensdag 11 december organiseren wij twee gezellige en smaakvolle Kerst-kookworkshops. Beide kookworkshops beginnen om 19.30 uur. We gaan gezamenlijk een mooi Kerstdiner bereiden waarvan u de recepturen na afloop mee naar huis krijgt. 

Onder begeleiding van twee koks gaan we heerlijke gerechten bereiden, en na het koken wordt er gezellig getafeld onder genot van een lekker drankje. Het worden avonden waar u van zult genieten. Mocht u vegetariër zijn of een voedselallergie hebben dan kunt u dat bij opgave aangeven en houden wij er ten allen tijde rekening mee.

Er zijn op dit moment nog  plaatsen beschikbaar bij de kookworkshop van 10 december. De workshop van 11 december is al helemaal volgeboekt. Prijs Kerst-kookworkshop van 10 december: € 42,50 per persoon inclusief volledige maaltijd en een kopje koffie of thee bij ontvangst.

U kunt zich alleen,  met z’n tweeën  of met een klein groepje voor deze gezellige workshop inschrijven. Voor aanmelden kunt u een mail sturen via ons  contactformulier of bel 0316-330718.

Elke maand is er een individuele kookworkshop bij ons ingepland steeds met een ander thema. Kijk op onze workshopagenda om de verschillende workshops te bekijken.

U kunt ook met een eigen groep een kookworkshop boeken. De kookworkshop wordt dan ingepland op een datum en tijd die u het beste uitkomt en u kunt kiezen uit vele verschillende mogelijkheden bijvoorbeeld: Keniaans, Pakistaans, Surinaams, Irakees, Marokkaans, Balkan, Afrikaans, Grieks, Italiaans, Frans, Spaanse Tapas, Portugees, Japans, Chinees, Indisch, Thais, Vietnamees, Modern Aziatisch, Koken met Vergeten groenten, Culinaire Wereldreis enz. Prijs vanaf € 26,50 per persoon afhankelijk van de soort kookworkshop en de grootte van de groep.

U kunt de kookworkshop dan ook combineren met een excursie met proeverij. Ga naar de pagina arrangementen voor de vele mogelijkheden bij ons, of vraag geheel vrijblijvend nu direct een offerte aan via ons contactformulier.

Cadeautip! Geef iemand eens een kookworkshopcadeaubon!

Zondag 26 januari 13.00 uur, Live Cooking Evenement: Doe eens Wild in de Kas!