Ervaringen met de groene schuurGasten vertellen ervaringen met De Groene Schuur

Wij zijn altijd blij als klanten hun ervaringen met De Groene Schuur willen delen. Sommige gasten schrijven na afloop van een kookworkshop spontaan in ons gastenboek op, hoe ze de middag of avond hebben beleefd. Ook ontvangen we regelmatig mailtjes van enthousiaste mensen die een kookworkshop, excursie of een ander arrangement bij ons hebben beleefd. Al scrollend door ons gastenboek (hieronder) krijg je zo aardig de sfeer van een arrangement bij De Groene Schuur te pakken.

 

Hieronder enkele citaten:

”Hoi Ferdinand en Anja, nogmaals bedankt voor de 2 fantastische dagen bij jullie bedrijf. Door jullie enthousiasme, kennis en gekozen vorm van de verschillende workshops, rondleidingen e.d., konden wij alle aandacht geven aan onze overleggen zonder dat het vermoeiend of saai werd. Dus nogmaals dank!!! (Mereille Klein Koerkamp, Allego B.V.)

”Beste Anja, ik wil jou en je team bij deze graag nog bedanken voor wat een geweldige kookworkshop is geworden. Werkelijk een schot in de roos en wat mooi om jullie enthousiasme te ervaren en de kennis over jullie eigen producten. Graag tot een volgende keer! Met vriendelijke groet, Victor Duvivier”

”Hallo! We hebben met 10 dames vanmiddag en vanavond erg genoten van de kookworkshop! Erg enthousiaste koks, mooie ruimte, fijne apparatuur, heerlijke verse pure ingrediënten. Dank daarvoor. Hartelijke groet en tot een volgende keer! Sonja Franken”

”Het was een zeer geslaagde avond gisteren. Heb vanochtend veel sms’jes gehad van collega’s omtrent het hele kookgebeuren. Complimenten aan jullie allen! Velen van ons zul je wellicht nog eens terug zien in de winkel, voor een excursie in de kas of voor nog een andere kookworkshop. De uitleg, begeleiding van Ferdinand en Eddie was inspirerend. Nogmaals hartstikke bedankt! Groet, Erna”

”Hallo Anja, via deze weg willen wij je nogmaals hartelijk bedanken voor de leuke middag ter gelegenheid van het kinderfeestje van Casper. Zonder uitzondering waren de kinderen erg enthousiast. We vonden het een zeer geslaagde middag. Groeten familie Derksen Arnhem”

”Hallo aardige mensen van De Groene Schuur! Mijn naam is Miriam Vermeulen, ik zat in de feestcommissie van de apotheek van het Rijnstate ziekenhuis. Wij hebben een fantastische avond gehad. Alles was, tot in de puntjes, perfect geregeld. Er heerste een leuke, ongedwongen en ontspannen sfeer. En (zeker niet onbelangrijk) het eten smaakte heerlijk. Vandaag heb ik al zo veel complimenten gehad, dat zal maandag op het werk alleen nog maar meer worden, Nogmaals: ontzettend bedankt en graag tot ziens. Vriendelijke groeten van Miriam”

”Dank voor de prima ontvangst en het prachtige verhaal van Ferdinand en natuurlijk de heerlijke lunch die jullie ons hebben geserveerd. Hartelijke groet, Jaap Blok”

“Hallo Anja en Ferdinand. We hebben een fantastische middag/avond gehad bij jullie. Iedereen was dol enthousiast. Bedankt en we zullen het verder vertellen. Je ziet ons weer in de winkel. Groeten Jan Henk”

”Heel erg bedankt voor de leuke middag/avond gisteren. Jullie enthousiasme (ook van Didier) is aanstekelijk! We hebben het heel leuk gehad met elkaar en lekker gegeten. Super! Hartelijke groet, Sylvia en Fons”

”Het was een zinvolle en erg leuke dag bij jullie. Vooral tijdens de rondleiding veel gehoord, geleerd, gelachen en geproefd. Goed voor alle zintuigen. Ook het koken was natuurlijk leuk om te doen. We zullen jullie naam met veel plezier noemen in onze omgeving als ”aanrader”. (Frans Bruijn, De Amersfoortse)

”Heel veel dank voor jullie hartelijke ontvangst, leuke presentatie en heerlijke kookworkshop! De reacties vanuit de groep waren super positief. Alle aanwezigen hebben het prima naar hun zin gehad. Wij wensen jullie veel succes met het bedrijf, en wie weet tot een volgende keer! Wij zullen jullie zeker aanraden bij andere collega secretariaten” (Lea te Dorsthorst, WUR Division Fresh, Food & Chains)

”Namens ons en de collega’s complimenten voor de leuke workshop van vanavond! Gezellig gekookt en heerlijk gegeten! Vriendelijke groet, Klaske en Anneke, Tandartsenpraktijk Zilverschoon”

”Onlangs heb ik mijn verjaardag bij jullie gevierd en daarvoor wil ik jullie hartelijk bedanken. We vonden het allemaal een leuke sfeer hebben en de volgende dag kreeg ik veel telefoontjes dat ze het zo enig gevonden hadden, weer is heel wat anders. De jongelui hadden het heel leerzaam gevonden, er was veel informatie en er blijft altijd wat hangen. Mijn schoonzoon had nog een kistje laten samenstellen voor zijn vader die die dag ook jarig was maar niet kon komen vanwege zijn gezondheid. Het kistje was ook heel erg in de smaak gevallen. Verder wens ik jullie veel succes en misschien tot ziens! Met vriendelijke groeten, Rie Bijkerk.

”We kijken terug op een zeer geslaagde avond. Wij willen jullie daarvoor bedanken. Nogmaals veel succes met jullie bedrijf. (Marco Teunissen, Flynth Zevenaar)

”Ik wil jullie even bedanken voor de gezellige avond van gisteren. Het was leuk om via een kookworkshop met eten bezig te zijn en de begeleiding van Ferdinand en de andere kok was goed. Ik zal jullie zeker aanbevelen bij anderen! (Monique Greveling, Liander Logistiek)

”We hebben gisteravond een erg leuke avond gehad. Wat je allemaal met eieren kan doen. Het struisvogel ei was erg bijzonder. Waarvoor dank! Wij hebben genoten. Hartelijke groet en graag tot een volgende keer! (Marja Nuwenhof, Paaskookworkshop)

”De verjaardag van een lieve vriendin hier vandaag gevierd. Was gezellig om met 28 mensen eerst een leuke uitleg te krijgen en daarna heerlijk te kokkerellen met de overheerlijke verse producten! Een genot. Zeg’t voort, zeg’t voort!” (Henny)

”Hallo Anja en Ferdinand, Wij willen jullie nogmaals hartelijk bedanken voor de sfeervolle maar ook leerzame kookworkshop. Wij kijken samen met onze familie en vrienden terug op een geslaagd huwelijksfeest! Onze complimenten! Tot ziens, groetjes Jeanette”

”Heel erg gezellig, leuk, veel geleerd en pure smaken, heerlijk”(Mary)

”We hebben geleerd hoe lekker en bijzonder eten kan zijn. Een erg leuke ervaring en zeker een aanrader voor iedereen. Wij gaan hier zeker iets mee doen!” (Ingrid) 

”Gezellig, lekker, spontaan, dank daarvoor”(CCV) 

”Complimenten aan de Surinaamse kokkin! Rust en liefde voor het eten”(Yvonne)

”We hebben erg genoten. Het was een leuke en gezellige dag. Wij zullen erg genieten van de mooie bloemstukjes die we samen hebben gemaakt. Heel veel liefs van de bewoners en collega’s van de Meridiaan uit Westervoort”

”Hele leuke ochtend gehad! Nieuwe indrukken en nieuwe dingen geleerd. Terug in de natuur i.p.v. allemaal bewerkte voedingsstoffen uit de supermarkt. Bedankt!” (Dianne en Martijn)

”Heel erg bedankt voor de uitleg van de vergeten groenten en voor de kookles. Groetjes uit ’t westen!”(Lisette en Cees)

”Hele leuke middag! We hebben heerlijk genoten van eerlijke producten. Alles super!”(Papillons Lions Doetinchem)

”Het was gezellig, lekker en inspirerend!” (docententeam Havo bovenbouw Olympus College)

”Avondje wild koken was erg leerzaam. Erg van genoten” (Janneke)

”Hallo Ferdinand en Anja, mede namens mijn zakenpartner Tjitske van der Linde bedankt voor de gezellige avond. We zullen jullie locatie zeker als mogelijkheid in gedachten houden voor toekomstige uitjes! Met vriendelijke groet, Ben Visser, Alsandair”

”Namens ons team wil ik jullie van harte bedanken voor de zeer leerzame kookworkshop van afgelopen zaterdag. Het was een genot zo wel voor het oog als ook voor de smaakpupillen en bij menig één kwam het gevoel omhoog hoe zeer wij door de supermarkt cultuur worden afgestompt in onze smaakbeleving! Ga vooral zo door, het enthousiasme van jullie kant vliegt eraf en is zeer aanstekelijk. Huub Arendsen, VakantieXperts Matador”

”De deelnemers hebben een gezellige avond gehad leuk qua opzet en smaakvol genoten” (Personeelsvereniging Besi, Duiven)

”Het was boven verwachting ! Onvergetelijk om met vrienden in een gezellige, ontspannen sfeer te genieten van de heerlijke roti. Bedankt!” (Anita)

”Heel gezellig, alles goed geregeld. Voor herhaling vatbaar”(SOZA Westervoort)

 

likefacebook
Voor nog meer reacties, foto’s en sfeerimpressies kunt u ook kijken op onze facebookpagina!
Like ons op facebook! U blijft dan op de hoogte van alle nieuwtjes en aanbiedingen en u maakt kans op een gratis kookworkshop.