Excursies

Op afspraak kunt u bij ons terecht voor excursies. U wordt dan ontvangen met een kopje koffie of thee en een plak honingkoek. Daarna volgt er een interessante, leerzame en unieke uitleg over diverse (Tropische) groenten, pepers en Oud-Hollandse vergeten groenten. Alles ligt mooi uitgestald en u kunt proeven, ruiken en voelen. U zult versteld staan van de soorten die u voorbij ziet komen, en u krijgt producten te zien en te proeven waarvan u het bestaan niet wist! Het is een smaakbeleving voor jong en oud!

Aansluitend volgt er een rondleiding door onze tropische wandeltuin, kruidentuin en de rest van de kassen waar al deze producten gekweekt worden. Tijdens deze rondgang wordt er weer volop geproefd.

Na de excursie kunt u eventueel nog lekker rondsnuffelen in onze gezellige streekwinkel, of een hapje met een drankje in onze kookstudio nuttigen.

Onze excursies worden verzorgd door Ferdinand die vol enthousiasme het volledige bedrijf laat zien, en in de kassen zijn vakmanschap met u deelt. Hij is in het bezit van het diploma voedingsadviseur AGF, waardoor hij alles weet van productgebruik, voedselallergiën, diëten etc. Een excursie met proeverij kunt u het hele jaar door bij ons boeken.

Prijs van de excursie met proeverij bedraagt € 7,95 p.p. inclusief 1 kopje koffie of thee en een plak honingkoek. Dit arrangement duurt ongeveer 1½ uur. 

Excursie arrangementen:

1.   Excursie extra: € 10,95 per persoon.
Excursie met proeverij zoals hierboven omschreven, incl. 1 kopje koffie/thee en een plak honingkoek met na afloop een lekker drankje in onze kookstudio. U kunt kiezen uit
verschillende soorten vruchtensappen, wijn of een lekker biertje uit de streek.
Duur ± 2 uur
2.   Excursie ontdek de streek: € 12,50 per persoon.
Excursie met proeverij zoals hierboven omschreven, incl. 1 kopje koffie/thee en een plak honingkoek met na afloop een lekker drankje en heerlijke stokbroodjes met huisgemaakte chutney en pesto. U kunt kiezen uit verschillende soorten vruchtensappen, wijn of een lekker biertje uit de streek.
Duur ± 2 uur
3.   Excursie hartige hap: € 13,95 per persoon.
Excursie met proeverij zoals hierboven omschreven, incl. 1 kopje koffie/thee en een plak honingkoek met na afloop een lekker drankje en een hartig warm Surinaams hapje (Bara) met saus. U kunt kiezen uit verschillende soorten vruchtensappen, wijn of een lekker biertje uit de streek.
Duur ± 2 uur

 

Bovengenoemde prijzen gelden bij deelname van minimaal 10 personen. Bij kleinere groepen prijs op aanvraag.
 

Scholen
Voor scholen bieden wij speciale excursieprogramma’s aan, waarin er maatwerk wordt geleverd. U kunt bij ons terecht voor een passende excursie voor basisonderwijs, voortgezet onderwijs, MBO en HBO. Voor meer informatie kijk op de pagina educatief of mail ons voor een passende offerte.

Bedrijfs-, vrienden-, of familieuitje?

Een excursie is fantastisch te combineren met een kookworkshop onder leiding van vakkundige koks. Er is ruime keuze uit verschillende soorten kookworkshops, die allen naadloos aansluiten op de excursie. U leert hoe u de groenten, die u tijdens de excursie heeft gezien, kunt klaarmaken. Uiteraard ontbreekt een stukje vlees niet om een heerlijke complete maaltijd bereiden. Kijk voor meer info op de pagina arrangementen. In combinatie met een kookworkshop krijgt u korting op de excursie.