Vergaderen en teambuilding 

Zoekt u een vergader- en of teambuilding omgeving die een keer anders is dan binnen 4 muren? Dan bent u bij ons aan het juiste adres! Wij zorgen ervoor dat het u aan niets ontbreekt en alle gewenste faciliteiten zullen aanwezig zijn in een voor u op maat gemaakt arrangement.  Onze locatie is een sfeervolle en onderscheidende plek, volledig rolstoel toegankelijk en op 10 minuten rijafstand van de A12. Er is gratis ruime parkeergelegenheid en gratis wifi in onze hele accommodatie aanwezig.

Vergaderen in de kookstudio kas
Onze locatie wordt vaak gebruikt voor vergaderingen, teambuildingsessies etc. Onze ruim opgezette kookstudio is voorzien van alle audiovisuele apparatuur, zoals geluidsinstallatie, groot flatscreen waarop u uw laptop kunt aansluiten, projectiescherm, flipover en gratis wifi. Gebruik van alle bovengenoemde faciliteiten is gratis. Tijdens het vergaderen zult u merken dat het beste in iedereen naar boven komt, gezien de rustige en ‘’groene’’ omgeving waar u in vertoeft.

Vergaderen langs de waterkant of op het boerenerf in de kas

Wilt u het nog ”groener” dan kunt u vergaderen in onze kas ”aan de waterkant” of ”op het boerenerf ”. Hier kunt u vergaderen op een manier die totaal anders is! Pak uw laptop en vlei neer op een picknickkleed of neem plaats aan de picknicktafels. Door de rust en zeer groene omgeving is het sparren met uw collega’s een ontspannende bezigheid en gaat het allemaal vanzelf.  We richten deze ruimtes op maat voor u in zodat het u aan niks ontbreekt.   

Vraag nu gelijk een geheel vrijblijvende offerte aan voor een ”groen” vergaderarrangement via ons contactformulier of bel 0316-330718.  

Teambuilding kookworkshop
Leer uw collega op een heel andere leuke en ontspannende manier kennen en maak gezamenlijk een heerlijk diner klaar onder begeleiding van de koks. Na het koken wordt er uitgebreid gedineerd en na afloop krijgt iedereen de recepturen mee naar huis. U zult zien “koken is verbroederen”! U kunt kiezen uit 16 verschillende kookworkshops te weten:
Keniaans, Pakistaans, Surinaams, Marokkaans, Irakees, Balkan, Indisch, Thais, Chinees, Vietnamees, Japans, Modern Aziatisch (combi van drie Aziatische landen), Frans, Italiaans, Spaanse Tappas, koken met Vergeten groenten. Kijk snel voor meer info op onze kookworkshop-pagina!

Teambuilding excursie
Onze excursies worden veel door zowel bedrijven als particulieren geboekt en worden verzorgd door groenter-trainer Ferdinand Eeuwes. We kunnen er voor u een teambuilding activiteit van maken, door een interessante vragenlijst te maken waarvan de antwoorden tijdens de excursie verteld worden. De vragenlijsten worden na de excursie uitgedeeld en moeten in teamverband worden ingevuld. Wij onthullen daarna welk team het beste heeft opgelet en samengewerkt. Kijk snel voor meer info op onze excursie-pagina! 

Teambuilding Oude Gereedschappenspel
Wij nemen u terug in de tijd en naar het (boeren)leven van vroeger. Welke gereedschappen werden er allemaal gebruikt op de boerderij en tijdens de oude beroepen zoals klompenmaker. Door dit spel vindt er zich een bepaalde bewustwording plaats en het besef dat we dankbaar mogen zijn voor onze huidige technologie. Er wordt in teams gespeeld. Het team die de meeste gereedschappen van de ruim 50 exemplaren heeft gewonnen. Meer informatie vindt u op de pagina arrangementen.

 
Teambuilding muzikaal: Play the Djembé   
Binnen de kortste keren heeft u het ritme te pakken en raak je op elkaar ingespeeld o.l.v. de Senegalese Badou! Met veel passie, toewijding en plezier verzorgt hij djembé workshops. U kruipt uit uw comfortzone en leert uw collega’s op een andere manier kennen. Superleuk te combineren met een Afrikaanse kookworkshop. Vraag nu vrijblijvende offerte aan via ons contactformulier

Teambuilding V.O.C. Handels Challange 
Wilt u een super exclusieve teambuildingactiviteit? Dan is de VOC Handels Challenge iets voor u! Tijdens deze activiteit zal uw team ervaren dat vertrouwen en samenwerken de sleutel tot succes is! Elke deelnemer speelt een beginnende handelaar, die met een goed gevuld geldkistje aan zilveren dukaten de handelsmarkt probeert te veroveren. Aan de handelaar de uitdaging om de rijkste en de machtigste handelaar te worden. Door samen te werken, slim te onderhandelen en de interactie aan te gaan met echte veilingmeesters proberen de handelaren op sluwe wijze hun concurrenten voor te zijn. De activiteit wordt begeleid door proffesionele thematisch verklede acteurs.

Aan het einde van de activiteit zullen de organisatoren van de Challenge de samenwerkingsverbanden ontrafelen en de speelwijze van de deelnemers ontmaskeren. De V.O.C. Handels Challenge duurt ongeveer 2 uur. Vraag nu vrijblijvende offerte aan via ons contactformulier

  

Lunchen in de kas
Naast bovenstaande activiteiten is het uiteraard ook mogelijk om te lunchen in de kas. Er zijn hiervoor verschillende mogelijkheden. Kijk snel op onze lunch-pagina!

Uw evenement organiseren in de kas!
Bent u op zoek naar een goed bereikbare, unieke, sfeervolle, landelijke en toch moderne locatie met gratis voldoende parkeergelegenheid? Dan bent u bij ons op het juiste adres! Ruime gelegenheid voor activiteiten zowel in de kassen als buiten. Bel ons om geheel vrijblijvend een afspraak te maken om alle mogelijkheden door te nemen. Tel. 0316-330718