Nu bij ons in de winkel!

Op dit moment zijn er heerlijke groenten vers van het land en uit de kas zoals snijbiet, winterpostelein, sla, raapstelen etc. bij ons verkrijgbaar. Alles boordevol vitaminen en puur natuur! Ook kunt u bij ons terecht voor heerlijk fruit zoals mandarijnen, sinaasappels, mango’s, appels, peren etc. Geen gestress en wachten zoals in de supermarkt. Onze winkel is ruim opgezet, mooi op orde en zoals altijd aangevuld met de lekkerste en gezondste producten. U kunt contactloos pinnen bij ons en we houden rekening met alles Corona-regels.

Verder kunt u terecht voor heerlijke huisgemaakte jam, chutney en sambals, allemaal puur natuur en heerlijk van smaak! Daarnaast zijn er diverse soorten ambachtelijk gemaakte vruchtensappen, wijn, bier, honing, mosterd etc. verkrijgbaar

Lekker in de tuin aan de gang! De eerste groenteplantjes voor uw moestuin zijn weer binnen. Ook diverse groentezaden verkrijgbaar!

Afhaal- en bezorgservice!
In verband met het corona virus vinden we het belangrijk iedereen zoveel mogelijk van dienst te zijn. Daarom hebben wij een afhaal- en bezorgservice opgezet. 

Afhaalservice: hoe werkt het?
Download de bestellijst
en u krijgt een overzicht van een selectie van onze producten met bijbehorende prijzen. Geef uw bestelling door via het nummer 06-34049821 (bellen of WhatsApp) Vervolgens zetten we de bestelling zorgvuldig voor u klaar, sturen u een tikkie/betaalverzoek voor de betaling en plannen een (contactloze) afhaalafspraak in.  

Bezorgservice: hoe werkt het?
Om het voor u nog makkelijker te maken hebben wij kant en klare boxen voor u samengesteld met de lekkerste en gezondste producten op het moment. Iedere zondag plaatsen wij actuele foto’s van de inhoud van de boxen voor die week op onze Facebook pagina. Geef uw box-keuze en adres door via het nummer 06-34049821 (bellen of WhatsApp) Vervolgens plannen we een bezorgafspraak in, sturen u een tikkie/betaalverzoek en wij bezorgen uw box contactloos en op veilige afstand. 

Toch liever uw eigen bestelling en/of iets extra’s doorgeven? Dat kan! Download de bestellijst en geef uw bestelling door via bovenstaande wijze. Minimale bestelbedrag voor bezorgen is 20 euro. We bezorgen in Duiven, Groessen, Loo, Westervoort en Zevenaar. 

Groentepakket-abonnement:
Wilt u meer vastigheid, en niet hoeven nadenken over welke groenten/fruit u gaat eten, dan is ons wekelijks groentepakket iets voor u!  Elke week staat er dan een heerlijk gezond pakket voor u klaar, dat u zelf ophaalt bij ons. Dit is een abonnement dat begint met een proefabonnement van 4 weken. De samenstelling is zeer afwisselend en altijd zeer goed afgestemd op benodigde vitaminen, voedingswaarde etc.   

Openingstijden winkel:
Maandag: 13.00 – 17.30 uur 
Dinsdag t/m vrijdag: 9.30 – 17.30 uur 
(van 12.00 tot 13.00 uur gesloten i.v.m. lunchpauze)
Zaterdag: 9.30 – 17.00 uur