Creatieve workshops

Wilt u zich eens creatief uitleven? Dan bent u bij ons aan het juiste adres. U hoeft niet persé creatief te zijn om een mooi werkstuk bij ons te kunnen maken. Onder begeleiding van Anja, staan al onze creatieve workshops garant voor een mooi eindresultaat, geheel door uzelf gemaakt. Alle materialen voor de werkstukken zijn bij ons aanwezig. U hoeft dus zelf niets mee te nemen. Bij alle workshops zijn alle materialen en een kopje koffie of thee inbegrepen.

Omdat wij gastvrijheid en flexibiliteit erg belangrijk vinden, liggen data, tijden en onderwerpen van de creatieve workshops niet vast. Bij een groepje van minimaal 7 personen, kunt u al een workshop bij ons boeken op een datum en tijdstip die u wenst. Is uw groepje kleiner? Geen probleem, vraag dan even geheel vrijblijvend een aangepaste prijsopgave aan. 

Hieronder staan de foto’s van de werkstukken die u tijdens een creatieve workshop bij ons kunt maken. Heeft u andere wensen dan horen wij dat graag en zullen wij u een passend voorstel doen. De aankleding van de werkstukken wordt aangepast aan het seizoen. Er zijn altijd voldoende materialen aanwezig. Daarmee kunt u een eigen draai geven aan het werkstuk en uw creativiteit de vrije loop laten gaan! Voor meer informatie en boekingen bel 0316-330718 of stuur een mail via ons contactformulier

Moestuintje in Oud-Hollandse kist, maart t/m juni, € 35,00

Vogelvoederkrans, november t/m maart, € 24,50

 Keukenkrans, hele jaar door, € 24,50

 Gaasmand, hele jaar door (beplanting wordt aangepast aan het seizoen)
 Gaasmand maxi: € 29,95

Herfstkrans met kalebasjes en sierfruit uit eigen kas: € 27,50

Halloween-pompoen, augustus t/m november, € 12,50

Pompoen met bloemen, augustus t/m november, € 29,50

Gedecoreerde pompoen, augustus t/m november, € 27,50

De workshops met pompoenen worden gedaan met een pompoen naar keuze.   

In een op maat gemaakt arrangement is een creatieve workshop leuk te combineren met een excursie en/of een kookworkshop!